Cosa Nostra Crew Oy - tuttavallisemmin Cosa

Cosa on vuonna 1989 perustettu kalustevuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme yksi alan suurimmista ja vanhimmista toimijoista Suomessa.

Olemme toimittaneet kalusteita, esiintymislavoja ja vaikka mitä muuta muovilehmästä discopalloihin tuhansiin ja tuhansiin tapahtumiin ympäri Suomea. Mikäli olet käynyt festareilla, yritystapahtumissa, messuilla ja/tai muissa tapahtumissa, olet erittäin todennäköisesti ollut tekemisissä myös meidän tuotteiden kanssa. Olet saattanut istua samalla sohvalla kuin missä maailmanluokan starat ovat istuneet takahuoneissaan keikkaillessaan Suomessa tai voit bongailla tuotteitamme lukuisista kotimaisista TV-tuotannoista ja elokuvista. Vuokraamme tuotteitamme niin yrityksille kuin yksityishenkilöille - yksi tuoli päiväksi tai 500 tuolia kuukaudeksi - kaikki onnistuu.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät muun muassa erilaiset pöydät, tuolit, naulakot ja tilanjakajat sekä aitaratkaisut. Vuokraamme ja pystytämme myös telttoja, telineitä, esiintymislavoja ja teemme niihin matotustöitä.

Asiakkaana voit itse hoitaa (edullisempaa!) tavaroiden kuljetuksen varastoltamme itäisestä Helsingistä tai tilata meiltä kuljetukset ja/tai pystytyspalvelut.


Vakituinen henkilökuntamme (joiden lisäksi työllistämme lukuisia keikkatyöntekijöitä)

Rita
Rita Elenius
toimitusjohtaja
Samu
Samu Karppinen
myyjä
Jennika
Jennika Tukiainen
laskutus, myyjä
Jussi
Jussi Alatalo
myyjä, ajojärjestelijä
Lomalla 10.8.-3.9.
Antti
Antti Hartikainen
varastopäällikkö
Emmi
Emmi Savolainen (ent. Kärki)
myyjä, talousasiat
Äitiysvapaalla
Sina
Sina Nisula
varastovelho
Timo
Timo Porkka
omistaja, seniorikonsultti
Tuomas
Tuomas Elenius
freelancer (valokuvaus, it, markkinointi)

Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatöitä meille, lue lisää ja ota yhteyttä! Kaipaamme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mukaan mahtavaan työporukkaamme toteuttamaan ikimuistoisia tapahtumia asiakkaillemme!


Yrityksen perustiedot

Nimi: Cosa Nostra Crew Oy
Aputoiminimi: Cosa
Kotipaikka: Helsinki
Y-tunnus: 0795737-4
Yhteystiedot löytyvät täältä »

Rekrytointi »