Tilapäiskatsomo - monipuoliset nousevat katsomoratkaisut

Toteutamme erikokoisia nousevia katsomorakenteita kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Katsomosta saadaan tällä tavoin rakennettuna tarvittaessa mukavan väljä ja tuoleina voidaan käyttää mukavia selkänojallisia tuolejamme. Loivien ja tilavien rakenteiden lisäksi myös jyrkemmät rakenteet ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin keskustellaan lisää tarpeistanne!


Esimerkkejä katsomototeutuksista


Suvilahden Kattilahalliin toteutettu suuri kaksiosainen nouseva katsomorakenne. Istuimina toimi valikoimastamme löytyvät somistetyynyt.
Intiimiin muotinäytökseen rakennettiin porrastettu nouseva katsomo Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkertaan Helsingissä. Punainen messumatto toimii keskellä catwalkkina ja katsomon istuimiksi valikoitui tällä kertaa alla olevien kuvien tuoliratkaisujen sijaan tyynyt.
Porrastettu katsomo Helsingin Merikaapelihallin yläkerrassa intiimin muotinäytöksen pitopaikkana
Toteutimme Maikkarin filmihalliin kaksi vierekkäistä porrastettua katsomoa. Katsomot olivat asiakkaalla käytössä muutaman päivän ajan televisio-ohjelman tuotannossa. Kuvat on otettu vaiheessa jolloin studioon vielä viriteltiin muiden toimijoiden tekemänä valo-, ääni- ja studiotekniikkaa.

Nouseva katsomo studiossa
Nouseva katsomo televisiostudiossa
Nouseva katsomo televisio-ohjelman nauhoituksissa
Porrastettu katsomo
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita Kattilahallissa. Kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa - suojamuovit ovat vielä paikoillaan lattiassa.
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita, porrastettu katsomo
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita, porrastettu katsomo
Rakensimme Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin suuren catwalk- ja katsomokokonaisuuden muotinäytöstä varten. Cosa toteutti sekä catwalkin että katsomoratkaisut. Katsomon tuoleina on käytetty tukevia mustia taittotuolejamme. Kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa, catwalkin muovi suojaa vaaleaksi matotettua pintaa lialta ennen tilaisuuden alkamista.
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk

Kaikki hinnat alv 0% ellei toisin mainita. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.